دستگیری سارق لوازم خودرو در باغ فیض با ۱۵ فقره اعتراف

سرکلانتر دوم پلیس پایتخت از دستگیری یک سارق لوازم خودرو خبر داد و گفت: متهم پس از دستگیری به ۱۵ فقره سرقت اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 13
کد خبر: ۲۸۳۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پایتخت گفت: روز گذشته مأموران کلانتری باغ فیض در حال گشت زنی بودند که رفتار مشکوک یک موتورسوار توجه آنها را جلب کرده و یا توجه به سوابق سرقت‌هایی که در این محدوده رخ داده بود، وی را به عنوان مظنون به سارق، تحت نظر و تعقیب قرار دادند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: موتورسوار مظنون که متوجه شد از سوی پلیس تحت نظر است سعی کرد در فرصتی مناسب از محل بگریزد که این اقدام با سرعت عمل مأموران پلیس بی نتیجه ماند و دستگیر شد.

وی تصریح کرد: در بازجویی‌های اولیه از متهم، وی هرگونه اقدام خلاف قانون را منکر شد، اما زمانی که از جیب وی یک دسته شاه کلید و ابزار سرقت از خودرو کشف شد به ناچار لب به اعتراف گشود.

سرهنگ افشار بیان داشت: با اعتراف متهم به قصد سرقت لوازم خودرو، مأموران وی را به کلانتری منتقل کردند و تحت بازجویی‌های فنی، وی به سرقت ۱۵ فقره لوازم داخلی خودرو اعتراف کرد و با تکمیل پرونده راهی دادسرا شد./باشگاه خبرنگاران جوان

کلمات کلیدی: دستگیری
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار